gallery/logo final

Ben jij pompaf? Of mag je band wel eens opgepompt worden? Marcel verwelkomt je in een gezellig café in de Noordwijk voor een pauze, om je fiets te herstellen of om aan een evenement deel te nemen, en dit alles met een selectie van lekkere lokale producten.

Les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A...S de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les...
gallery/img_6107(1)

Thank you for this amazing year.

Our adventure in the north district is now over but we will be back soon in a permanent location.

Stay tuned for future updates!

MARCEL, wat is dat ?

Marcel is een experimentele plek toegewijd aan liefhebbers van lekkere produceten en de fans van de fiets. Hier consumeren we lokaal, terwijl je nieuwe mensen ontmoet en aan je stalen ros prutst.

gallery/img_4498
gallery/img_2608

Marcel gaat open voor minstens een jaar in een tijdelijke locatie in de Noordwijk. Met de steun van VZW Up4North die de Noordwijk nieuw leven wil inblazen, kan Marcel zijn nieuw concept uittesten. Je vindt ons in de George Matheusstaat 43, in 1210 Sint-Joost (tussen rogier en  het Noord Station)

gallery/img_4494

een café

.Marcel onthaalt je met veel gezelligheid en warmte in een plek die draait rond fietsen en récup. Van de meubels, tot de inrichting en het servies, DIY en recyclage staan centraal in ons café. Marcel is geen restaurant: je komt er om een soepje te proeven en een boterham te eten, een koffie te drinken of een lekkere aperitief.

gallery/img_2608
gallery/img_2598
gallery/img_2583
gallery/img_4497

Een fietsatelier

Binnenband vervangen, je remmen afstellen of je wiel centreren? Marcel stelt een atelier met alle gereedschap ter beschikking waar je alles over fietsmechaniek kan leren en ontdekken. En er zal steeds iemand in de buurt zijn om je te helpen en te adviseren.­

gallery/atelier

evenementen

Wil je leren hoe je een oude fietsband kan omtoveren tot een broeksriem, een verhaal horen van mensen die met een tandem de wereld rondreisden of aan spelletjesavond deel te nemen? Dat is mogelijk bij Marcel! Kijk eens naar onze planning hier beneden.

gallery/img_4119
gallery/jeux
gallery/img_2336

Onze partners

Marcel werkt zoveel mogelijk samen met lokale partners om initiatieven, talenten en producten uit België en, in het bijzonder, uit Brussel te steunen.

gallery/mame-noka-coffee
gallery/annexe
gallery/belixir
gallery/cultureghem
gallery/ermitage
gallery/heure bleue
gallery/lefebvre
gallery/noscience
gallery/passion wine
gallery/senne
gallery/stoemelings
gallery/catherine
gallery/tanneurs
gallery/molenbike-logo

Contact

een opmerking, een geweldig idee of iets anders ? contacteer ons !

Naam  
E-mail  
Bericht  

Openingstijden

 

Maandag : 11u - 16u

dinsdag : 11u - 16u

woensdag : 11u - 19u

donderdag : 11u - 19u

vrijdag : 11u - 19u

Zaterdag en zondag : gesloten

 

gallery/ghjghj

Matheusstraat 43, B-1210 Brussel

 

adres